Kraamzorg voor jullie in Zwolle en omstreken
Wij hebben in onze kraamweek ontzettend genoten van Wiemke haar kennis, zorgzaamheid, humor en betrokkenheid.

Ze heeft ons ontzettend goed geholpen en was een fijn persoon om in huis te hebben. Wij gunnen iedereen zo’n fijn persoon in de kraamweek.

september 2023

Wij hebben een erg fijne, gezellige maar vooral leerzame kraamweek gehad met Wiemke. Ze heeft ons heel erg geholpen en ons als ouders zekerder gemaakt op alle vlakken van de zorg voor onze zoon.
maart 2023

Lieve Wiemke, wat kijken we terug op een intense, mooie, bijzondere en soms uitdagende kraamweek. We hebben jouw steun gevoeld en je hebt ons steeds als ouders in onze kracht gezet. We waarderen je inzet en humor. Het was heel waardevol om deze dagen samen door te brengen en een beroep te kunnen doen op je kennis en ervaring. We hebben vertrouwen in de toekomst en wensen veel ouders de wijze lessen zoals je ons leerde.

november 2022

Wiemke is echt een baken voor ons geweest met haar rust, ritme, adviezen, tips, complimenten en vertrouwen dat ze uitsprak naar ons. Niet aanwezig en toch weer wel, precies wat we fijn vinden. Daardoor konden we ons zelf zijn. Daarnaast heeft ze ons echt zoveel geleerd en mochten we ontdekken en groeien als kersverse ouders.

oktober 2022

Wiemke heeft een hele bijzondere baan als kraamverzorgster, waar ze super goed in is. Ze heeft ons bemoedigd, vertrouwen gegeven en heel veel waardevolle tips gegeven. Daar zijn we heel dankbaar voor.

juli 2022

Wiemke heeft ons goed verzorgd is gezellig en heeft een luisterend oor. Ze heeft ons veel geleerd en we zijn haar onwijs dankbaar. Ze is een mooi mens!
augustus 2022

Zo relaxed als de kleine meid op de foto eruit ziet, zo voelden wij ons tijdens de kraamweek. Wiemke is vakkundig en pastte zich feilloos aan ons gezin aan. Ze luistert naar je en geeft veel bruikbare tips. Voor ons was het belangrijk een eerste geborgen en rustige week te hebben. Daar heeft ze erg bij geholpen. Wij gunnen ieder gezin een kraamverzorgster die zo betrokken en gezellig is!

september 2021

Dankzij Wiemke hebben wij een prachtige kraamweek gehad. Wat ik echt een meerwaarde vond is dat ze bij de bevalling was en aansluitend bleef voor de eerste kraamdag. Het is zo waardevol als je samen de bevalling kunt bespreken! Wiemke heeft ons echt vertroeteld en onze oudere zoon was echt gek op haar!

mei 2021

Dankjewel dat jij een enorm belangrijk onderdeel bent geweest in de ondersteuning bij de start van ons grote avontuur!

We hebben zo’n goeie start gehad en we zijn heel dankbaar hoe je ons op weg hebt geholpen! We kunnen je weer laten gaan omdat we er klaar voor zijn! Al moeten we nu zelf flink aan de bak in het huishouden. Je hebt echt enorm veel werk verricht!

november 2020

In deze hectische week mochten wij steunen op jouw schouders. Vertrouwen in ons op elk vlak, een positief ingesteld gesprekje en een luisterend oor zijn voor ons deze week ontzettend waardevol geweest. Met jou als stimulans hebben wij mogen groeien in de rol van ouders en daar zijn we jou enorm dankbaar voor!
oktober 2020

Hartelijk bedankt voor jouw fijne zorg en toewijding tijdens onze kraamperiode. Je bent een heel fijn en prettig persoon! We zullen je ook van harte aanbevelen.

september 2020

Wiemke is echt een kraamverzorgster met het hart op de juiste plaats. Ze geeft veel tips en advies en doet haar uiterste best je een geweldige kraamtijd te geven

april 2020

Wiemke is een energieke, spontane, kundige, zorgzame en hard werkende kraamverzorgster

maart 2020

Wiemke is een betrokken kraamverzorgster die altijd zal handelen in het belang van het kind. Haar kennis en kunde deelt zij passievol met de ouders. In een korte tijd weet zij het nieuwe gezin een kickstart te geven met voldoende vertrouwen om alleen verder te gaan

december 2019

Beschikbaarheid

Ik heb nog plek in de agenda.

Maar als tijdens ons overleg blijkt dat het toch een beetje krap wordt qua planning, dan kan ik jullie wel tips geven. Ik heb door mijn stages en werkzaamheden veel leuke collega's ontmoet!